Viktoria Fjelde

Student

22 år

Madla

- Jeg vil arbeide for et mer rettferdig samfunn med plass til alle.

Viktoria Fjelde er 22 år og studerer på Universitetet i Stavanger hvor hun også er styremedlem i Arbeiderpartiets studentforening. 

 

Viktoria har et stort ønske om å kunne bidra med å styrke eldre-omsorgen. Hun jobber på et sykehjem i Stavanger hvor hun ser at det er utrolig mye bra, men eldreomsorgen står også ovenfor flere utfordringer. Mye knyttet til mangel på ressurser. Eldreomsorgen må bli prioritert i større grad i kommunebudsjettet. Ansatte i helsesektoren og pasienter fortjener trygghet og forutsigbarhet. 

 

Hun vil også arbeide for et mer rettferdig samfunn med plass til alle, hvor alle har de samme mulighetene for å lykkes. Hun mener at vi i større grad må arbeidet for et grønnere samfunn, og at kommunene har et stort ansvar for at vi skal nå målene i Parisavtalen. 

 

Kommunen må i større grad tilrettelegge for at innbyggerne skal kunne ta mer miljøvennlige valg i hverdagen. Det bør også settes strengere krav til cruiseskipene som får seile inn til Stavanger. Viktoria mener vi må få på plass tilkoblingspunkter slik at vi kan kreve at de skal gå på landstrøm. Planeten har ikke råd til at vi ikke omstiller oss. 

Arbeiderpartiet_rosesymbol_hvit_RGB.png

Stavanger Arbeiderparti

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Hold deg oppdatert!

Tel. 941 47 049

Breitorget,
4006 Stavanger

© Stavanger Arbeiderparti