Sissel Beate Askeland

Fysioterapeut, hovedtillitsvalgt, Norsk fysioterapiforbund

40 år

Hillevåg

- Et sterkt fellesskap, rettferdighet og små forskjeller er verdier som gjør at jeg vil være med på laget til Arbeiderpartiet.

Sissel er født og oppvokst i Stavanger, og bor nå i Hillevåg bydel. Hun er veldig glad i idrett og friluftsliv, og trives svært godt tilbake i Stavanger etter noen år utenlands og utenbys. 

 

Hun beskriver seg selv som stort sett optimistisk og glad, og hun liker godt å møte nye mennesker og høre historiene deres. Hun sier hun egentlig er jeg nok født engasjert. Som ung var hun aktiv både innen håndballen og i studentorganisasjoner. Økte sosiale forskjeller og et samfunn som hun opplever er på vei i feil retning er blant hovedårsakene til at hun har valgte å engasjere seg politisk, og hun er spent på å ta steget over i det politiske livet. 

 

Til daglig jobber Sissel som fysioterapeut for barn og unge i Stavanger kommune, og er i tillegg hovedtillitsvalgt for Norsk Fysioterapeutforbund. Som trebarnsmor og FAU-leder på en barneskole har hun naturlig nok et særlig engasjement for barna våre, og mener at skole og barnehage er en av de viktigste fellesarenaene hvor vi legger grunnlaget for at alle har like muligheter. I tillegg brenner hun for et varmere samfunn, et samfunn hvor alle har like muligheter, og for bedre inkludering og integrering. Som listekandidat fra Hillevåg er hun ekstra opptatt av å satse på gode nærmiljø, og hun mener at Hillevåg har et stort behov for flere og bedre samlingssteder. Flere gode lekeplasser, med sittemuligheter, vil også bidra til et godt nabomiljø.

 

Ellers er hun en evig tidsoptimist, og sier hun innimellom må øve på å si litt mer "nei".

Arbeiderpartiet_rosesymbol_hvit_RGB.png

Stavanger Arbeiderparti

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Hold deg oppdatert!

Tel. 941 47 049

Breitorget,
4006 Stavanger

© Stavanger Arbeiderparti