Bjarte Bøe.jpg

Sosialantropolog, leder avd. velfredsteknologi

50 år

Hillevåg

Velferdsstaten er vår vakreste juvel. Den skal vi bevare, men vi klarer ikke det uten å endre måten vi jobber på.

Bjarte Bøe

Bjarte er utdannet sosionom og sosialantropolog. Bjarte bor i Hillevåg med samboer Helene og deres to sønner. Tidligere har han arbeidet med rusforebyggingsstrategier overfor ungdom, i barnevernet og i mange år som konsulent i «oljå» med risikostyring som fag.

 

I dag leder han avdeling for velferdsteknologi i Stavanger. Avdelingen har ansvar for å etablere nye løsninger i kommunens helsetjeneste. Dette arbeidet vil forhåpentligvis bidra til at Stavanger kan levere tjenester med høy kvalitet også når antallet brukere går opp.

Bjarte vil arbeide for at Hillevåg får realisert sitt store potensial som en sentrumsnær og bærekraftig bydel med store og kystnære areal som formelig skriker etter ny bruk.

-  Hillevåg har vi to bryggerier, en fantastisk kystlinje, en flat og vennlig geografi og alle tjenester du trenger fra vugge til grav. Samtidig må vi jobbe for at Hillevåg får fikset utfordringer med støy, støv, lukt, trafikk og områder med uakseptabel levestandard. Hillevåg har alt, men trenger litt framsnakk.

Arbeiderpartiet_rosesymbol_hvit_RGB.png

Stavanger Arbeiderparti

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Hold deg oppdatert!

Tel. 941 47 049

Breitorget,
4006 Stavanger

© Stavanger Arbeiderparti